Norjalaisia työnantajia vierailulla OSAOssa torstaina 21.9.2017

syys 19, 2017 | Tapahtumat

Arctic Labour –hanke tuo Ouluun vierailulle pohjoisesta Norjasta työnantajia, jotka kaipailevat työntekijöitä sote-, sähkö- ja automaatioaloille. Tromssan ja Beiarnin kunta ovat valmiita rekrytoimaan erityisesti hoiva-alan työntekijöitä, Spider Industrier AS etsii sähkö- ja automaatioasentajia Pohjois-Norjaan. Spider Industrier on valmis palkkaamaan heti 4-5 sähköasentajaa ja lähitulevaisuudessa lisää. Myös automaatioasentajille on tarvetta. Spider Industrier on osa Haneseth Groupia, joka työllistää 300 työntekijää Pohjois-Norjassa.

Tromssan ja Beiarnin edustajat kertovat työmahdollisuuksistaan Kontinkankaan yksikössä Honka-rakennuksen auditoriossa torstaina 21.9. klo 12 ja 13 alkaen.

Spider Industrierin edustaja esittelee heidän työmahdollisuuksiaan Kaukovainio, tekniikan yksikön auditoriossa torstaina klo 10 alkaen, sekä Haukiputaan yksikön liikuntasalissa klo 12.15 alkaen.

Kaikki kiinnostuneet opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita kuulemaan pohjoisen työmahdollisuuksista ja keskustelemaan työnantajien kesken. Henkilökohtaisia tapaamisia voi aikatauluttaa myös lähettämällä viestiä niko.finnila ( at ) osao.fi tai 050 317 4648.